bloglovin´

För er som inte visst det kan du följa min blogg dag ut och dag in, alltså via bloglovin.
Jag är riktigt tacksam för er som följer bloggen på bloglovin, cred till er!

Vill du följa min blogg? Men inte riktigt vet hur du ska gå till väga? Tryck då på symbolen till höger om bloggen där det står "37 prenumenanter" tryck där och följ instruktionerna!
följer du min blogg och vill att jag ska följa din, så skicka iväg en kommentar så fixar vi det.:)


Dagens blogg


Stort grattis säger vi till dagens och faktiskt årets blogg som blev erik


http://ericstylee.blogg.se/


Dagens blogg

Då kör vi en dagens blogg, kommentera med att "jag är med" så lottar jag ut en vinnare tills ikväll!
Jag länkar vinnaren här i ett inlägg på bloggen som får ta del av alla mina läsare!Adrian Hammond

Adrian Hammond har sjukt snygga kläder, det är dyrt men värt att köpa de, lägger in några snygga plagg!

nyår

Ge förslag på vad jag och muppkrille kan göra på nyår ?
Ny design

Jag har nu skaffat en helt ny design på bloggen.
Är nu detta en hiss eller diss? kommentera gärna, lämna era synpunkter!

NYGamla


Snö

Nu är julen över, nu väntar bara nyår sen kan det bli sommar igen, orkar verkligen inte med snö och is längre och framför allt kylan, det går iaf mot sommaren nu, hoppas det går riktigt fort! Här får ni två bilder på mig moa och sara i Lidköping för ett tag sen!Frukost - Äppeljuice

Frukosten idag består av Äppeljuice, haha .. orkar verkligen inte göra något annat, är hungrig men äter aldrig frukost så spela roll om jag inte äter det nu! :)
Inga planer inför dagen, kanske blir att sola en sväng ikväll, måste nog in till stan och köpa D:fi vax, mitt är slut, PANIK!


Vad jag använder

Väldigt många som frågar vad jag anväder för produkter osv, så jag lägger upp en bild på det jag använder mest, finns mycket mer som jag använder men orkade inte plocka upp allt, men kan göra det någon annan dag, men detta är iaf lite ut av mina skönhetsprodukter!

Gèle, vax, hårspray, mousse, parfym, brun utan sol, deo, handkräm osv


En dag på stan

Mellandagsrea igår, sjukt mycket folk på stan och i vårat köpcentrum, jag hade planerat att köpa sjukt mycket kläder, men det blev inte alls så som jag hade tänkt mig, till att börja med så var det extremt långa köer i både kassor och provhytter så jag skippade allt, jag gick in på kicks och hittade grymt billiga parfymer, bland annat en Backham parfym som luktar sjukt gott, och det var 70% rea på den så jag köpte den, och sen blev det donken o hemfärd! har tänkt åka in till stan någon annan dag då det inte är mycket folk, hatar verkligen att trängas i butikerna.Converse

Älskar converse, det är big love till dom!


God Jul

GOD JUL

Jag hoppas att alla där hemma får en riktigt bra jul och även dom som har det lite svårare, men jag hoppas allt löser sig och att ni får en minnesvärd jul, jag ska iaf göra detta till en minnesvärd jul, ha det bra och ta hand om er så länge! :)

God Jul / Nicklas


Hjälp mig!

Nu får ni läsare ännu en uppgift, inte bara att läsa det jag skriver utan att tycka till också, många skriver att min blogg e bra och många skriver även att den e dålig, det är så klart delade meningar, så därför har ni nu chansen att skriva vad som är bra respektive dåligt med bloggen, skriver jag för lite? för mkt? för få bilder? för många bilder? osv, ja ni förstår vad jag menar, så snälla ta er lite tid att kommentera detta så jag kan skapa den perfekta bloggen med hjälp av era tycken!

stort tack på förhand /fejkadblond


Julefrid

Julen är nu snart här, bara en dag kvar om några timmar, allt är så stressigt, har julstädat mitt hus idag, och för er som inte vet har jag precis flyttat till mammas hus för att hon och hennes sambo har byggt ett nytt hus lite längre bort, sjukt skönt att ha ett tvåvåningshus för sig själv, mamma sköter städningen ibland bara , haha .. lite lat är man allt, men grejen är att jag hatar att städa speciellt dammsugare? vafan den låter illa och ser ut som en jävla grävling med snabel, nej fan jag kan sopa huset istället, haha


så är det


inspiration

eeee
xf
vvvv
öööö
gy
hhh
dgdfg
allt från nelly.com!

Idol 2010

Idol 2010 har varit riktigt bra förutom lite tråkiga deltagare, tycker att man har kunnat förutspått att jay skulle vinna redan från avsnitt 1, personligen tycker jag att Minnah skulle vinna, men Jay är sjukt duktig på det han gör, så lägger upp vinnarlåten med Jay!Nu ser vi fram emot nästa idol resa, 2011!


Julshopping

Lägger in några exemplar på Jeans som jag är sjukt sugen på att köpa, grymt snygga och alla kommer från stayhard.com, kommentera gärna vilket/vilka jeans ni tycker är snygga, så kanske det är just dom jag köper, who knows!Barnvakt


Jag är barnvakt, fett segtBigbrother 2011

Måste ju berätta till er bloggläsare också att jag har sökt till Big brother 2011, skulle vara grymt kul och häftigt om jag kommer med, men de är nog ingen risk, skulle jag komma med i programmet är jag inte 100 på om jag verkligen kan delta eftersom detta e sista året och inte kan missa det, jag vill ju helst ta studenten i år! men vi får se hur det blir.


RSS 2.0

Test