Paus ?

Hejje alla bloggläsare!
Detta är nog mitt viktigaste blogginlägg jag kommer göra, jag kommer eventuellt ta en paus nu från att blogga, vet inte riktigt hur länge, jag känner att min blogg tar för mkt tid, jag hinner inte med skolarbete och heller inte att vara med vänner på fritiden osv, jag får för lite fritid helt enkelt, om jag börjar blogga igen så kommer jag inte vara lika aktiv som jag varit förut, så nu vill jag veta, ska jag fortsätta med denna blogg, dalarnas största killblogg ? Skicka gärna en kommentar, räcker med ett "ja" eller ett "nej", vet att många gillar in blogg och uppskattar det jag gör så kanske är onödigt att lägga ner en hel blogg, men vi får se hur det blir, jag villnog inte lämna er så något inlägg per dag ska vi väl försöka med, men ut med eran åsikt nu ska jag fortsätta med bloggandet fast vara lite mindre aktiv?

Känner även att jag blir lite små sur och irriterad, känns som att alla som jag känner och är i min omgivning tror att jag är bög bara för att jag är kille och bloggar? Och jag vill inte att folk ska få fel uppfattning osv, känns sjukt surt, jag har många gånger tänkt på det, och det gör att jag mår dåligt både psykiskt och fysiskt, det ger mig ännu dåligare självförtroende än vad jag redan har, men det är väl bara att gå sin egen väg och skita i alla andra och göra det man själv vill, jag vet iaf sanningen och hur allt ligger till!!!!!!


Dagens fråga, säger du ostkrokar eller ostbågar?

Dagens fråga!

Vad säger du ? Ostkrokar eller ostbågar?



Dagens blogg

Då kör vi en dagens blogg, kommentera med att "jag är med" så lottar jag ut en kille och en tjej imorgon!
Jag länkar vinnaren här i ett inlägg på bloggen som får ta del av alla mina fantastiska läsare!



Music

Lyssna riktigt bra!

This is Sick Witith first single since his first album
and his single is called By Any Means, watch out for his second album which is coming out soon



Bio - SAW i 3D

Nu har jag och Mikaela precis bokat platser till Bio på fredag kl 21:00 , filmen vi ska se är SAW i 3D, snacka om att jag kommer dö, jag törs fan aldrig se skräckfilm, vågade knappt se den första saw filmen, haha




SJUK video!! Måste se

Herregud alltså, haha blev länkad denna video av en kompis, och denär minst sagt sjuk, den måste verkligen ses, haha jag blev så sjukt förvånad, och killen som är med i videon är riktigt läskig!!
Denna video är iallafall från Talang i Filipinerna, enjoy! :)


Dagens Bloggvinnare

Och nu till dagens blogg vinnare, glömde utse en igår kväll så jag gör det nu istället, sorry för det, men man kan ju inte komma ihåg allt, haha och jag är lite glömsk men det återkommer vi till en annan gång, dagens bloggvinnare blev iaf en tjej och en kille.

http://oneking.blogg.se/
och
http://vickany.blogg.se/

Stort grattis till er!



Pics!

Nu kommer några bilder jag tagit, dålig kvalite, men skitsamma
observera att det är mobilbilder, så dom e ganska bra endå, haha









Hiss/Diss

Har fått några önskemål här på bloggen om att jag borde skaffa en hiss och diss lista varje vecka, så jag kör på det, varje tisdag ska jag försöka göra veckans hiss och diss, haha det är ganska svårt men ska försöka göra det så bra som möjligt och så roligt som möjligt, skadar aldrig med lite humor.

Veckans Hiss

* Veckans hiss var nog när jag skulle gå till bussen, och precis när vi går på bussen halkar min barndomskompis oskar på en isfläck och faller på rumpan, haha både jag och alla på budden skrattade så vi dog, ganska pinsamt för han men whatever, och jag hoppas inte du läser detta nu Oskar! :)

*  Måste även hissa Lady Gagas nya låt, den är sjukt bra, gå in på youtube o lyssna på den, vet inte för tillfället vad den heter, ho är så sjukt grym, love!

Veckans DISS

* Är sjukt trött på att man har planerat en hel dag att man ska ut och shoppa, sen när man man är framme i stan o börjar gå i butikerna och sen är det stora jäkla stoppklossar i vägen ? Dom går så segt, och inte fan flyttar dom på sig heller, nej.. utan då ska man ta världens om väg för att komma runt dom, gaaah! haha


Dagens fråga


Dagens blogg

Då kör vi en dagens blogg, kommentera med att "jag är med" så lottar jag ut en vinnare tills imorgon!
Jag länkar vinnaren här i ett inlägg på bloggen som får ta del av alla mina fantastiska läsare!


Godnatt / Neliasson

Nu börjar klockan fara iväg o det har blivit dags för mig att krypa ner i en nybäddad och skön säng, ska upp klockan 06:00 imorgon som vanligt, jag börjar kl 8 varje morgon och bussen går hemifrån 06:58 till stan o sedan byter jag buss till skolan, ganska drygt, men fan bara att hålla sig vid liv så funkar allt, haha
Så godnatt med er nu alla muppar, och jätte klu att de är så många som besöker min blogg varje dag, riktigt kul faktiskt, ni får gärna komma med förslag vad ni skulle vilja se mer av här på bloggen puss


Den här video måste ses

Den här filmen måste ses hahaha jag dör av skratt, kolla på hela filmen, HAHA


Mitt hår

Funderar på att färga håret blondt nu, vad tycker ni? Ska jag blondera det ?


Tack!

Detta är ett lite udda inlägg, men jag känner att jag verkligen måste få säga detta och det är att anledningen till att jag bloggar och har fått en sån stor och bra blogg som jag har nu är tack vare en av mina bästa och pålitligaste vänner jag har, vi kommer vara vänner livet ut det vet jag och känner det, och eftersom denna person betyder så mycket för mig vill jag dela med mig av hans blogg så jag tycker att alla besöker hans blogg och skriver en liten söt kommentar för det är ha värd, älskar både han och hans blogg, så gör mig nu denna tjänst, besök WILLE!

http://williammarklund.blogg.se/




willes kommentar till detta

hihih du förstår inte hur glad jag blir att höra det här <333 Vill aldrig förlora dig du betyder allt för mig hoppas du vet det tack igen kommer nästan tårar.. :)

Dagens Bloggvinnare :)

Nu är dagens bloggare utsedda, jag har utsett 5 stycken bloggar som nu blir länkade här i detta inlägg, grattis till er och för er som inte vann har ni ny chans på tisdag.

1. http://lalaas.blogg.se/
2. http://johaanssons.blogg.se/
3. http://johannasofiaa.blogg.se/
4. http://nsander.blogg.se/
5. http://sagawikstrom.blogg.se/

GRATTIS till er

Kolla även in denna tävling som angtalang har, riktigt nice
http://angtalang.blogg.se/


Dagens Blogg

Nu ska jag åka iväg en sväng, blir lite shopping och sedan far vi vidare till gammel morfar som fyller år, vet inte riktigt hur gammal han blir, haha men han fyller år iaf! Medans jag är borta kör jag igång en dagens blogg, så skriv att du är med så drar jag 5st VINNARE tills ikväll, alltså väldigt stor chans att vinna, eller ja större iaf, haha men ah kör på nu så hörs vi sen!


Glad


Härligt idag kom jag äntligen med på topplistan för akrivaste bloggarna, är extremt glad, riktigt skön känsla!!
Jag ligger just nu på 18e plats :)
Kul att ni besöker och kommenterar min blogg!



God morgon!

Har precis vaknat och sitter i sängen och äter frukost, Ska fixa mig och dra i väg till min gammel morfar som fyll fyller år. Då blir de tårta och sånt gott. Men tänkte gå och duscha nu så sen när jag kommer hem så vill jag ha massa musik tips från er puss.
Så ge mig massa bra musik nu




Älskvärd låt!

Älskar låten, kan inte sluta lyssna på den, vad tycker ni om den ?


Photo!

Man kan alltid ha kul med Mjölk och vatten! haha





Some new photos



Ny design

Ny design och header, vad tycks? :)


Kungarna av Tylösand - veckans hiss

Kungarna av Tylösand är ett av dom bästa programmen jag sett alltså, även om programmet inte har någon speciell handling eller något syfte så diggar jag det helt totalt.
Det har ju varit väldigt mycket skriverier om kungarna på Tylösand, mest en massa negativt skräp, visst lite äldre människor kanske tycker att programmet är bullshit men det gör verkligen inte jag och därför blir det veckans hiss. Har inte missat ett enda avsnitt och skulle jag göra det slänger jag mig in på tv5 play och kollar på det, haha så besatt är jag av det.
Dessutom följer jag både Nemo och Jockebois blogg, haha båda bloggarna är riktigt bra men måste säga att Jockebois blogg är snäppet bättre, mer vågat och han kan verkligen hitta på vad som helst, det är därför bloggen är så kul att följa.



Vad tycker ni bloggläsare om programmet Kungarna av Tylösand och Jockibois blogg?
Jockebois blogg - http://www.jockibois.se/


Kinamat

Godmorgon!
Sitter nu här och bloggar lite lätt när klockan är 06:28, ska äta frukost fixa mig och sedan bege mig till skolan, idag efter skolan blir det Koko Thai här i stan som är kina mat, kommer bli enormt gott!
Måste börja göra mig klar nu, ha en toppen dag alla!


Dagens Bloggvinnare

Det va riktigt svårt att utse dagens bloggvinnare, det var jätte många som ville vara med och bli dagens blogg, men tyvärr kan ju inte alla vinna så jag har iaf valt ut en värdig vinnare så grattis säger vi till Ellen!
Bli inte besvikna nu, kommer en ny chans imorgon!

http://ellenschutz.blogg.se/



Mitt hår

Jag gör detta inlägg angående mitt hår, har fått extremt många kommentarer och frågor om mitt hår, har märkt att ni tycker att mitt hår e snyggt och "coolt" som många har skrivit, och det är alltid kul o veta.
Men nu ska jag ta och svarar på några frågor angående mitt hår som ni ställt till mig via bloggkommentarer.
Frågorna lyder följande:

Vad använder du för produkter i ditt hår för att få det så där och hur gör du?
Jag börjar med att ha i vax och då använder jag mig av produkten D:fi och sedan efter det ruffsar jag håret lite lätt med en gelé ( goldwell "Lagoom Jam" ) och sedan en hel del hårspray, tar lite för mycket men då håller sig håret på plats hela dagen!
Måste även rekomendera hårsprayen från Loréal "studioline indestructible". 

Hur lång tid tar det att fixa ditt hår?
Det tar inte längre än ca 10-15 minuter, haha


Dagens Blogg!

Då kör vi en dagens blogg, kommentera med att "jag är med" så lottar jag ut en vinnare tills ikväll!
Jag länkar vinnaren här i ett inlägg på bloggen som får ta del av alla mina fantastiska läsare!


Nicklas Eliasson








TACK!

Stort tack till alla er som läser min blogg och kommenterar, det betyder sjukt mycket för mig att ni verkligen lägger ner tid på att både läsa och kommentera, det är grymt kul, ni bloggläsare är anledningen till att jag bloggar puss på det!



Det är blogginlägget neranför!


Oskar Linnros

Har precis käkat frukost och nyss tagit en promenad ed hunden och då kollade jag posten samtidigt och då hade jag fått mitt lämplighetsintyg av något slag så jag kan söka lite olika utbildningar i sverige så ska sätta mig ner nu och kolla på det, måste fundera på vilken stad och vilken utbildning jag vill gå, lutar mot stockholm eller göteborg, lund lockar också, men vi får se hur det blir!
Just nu spelar jag Oskar Linnros!


Frågestund - Avslutad!

Nu är frågestunden över, och här kommer alla svar!

Hur gammal är du?
Jag är 18år 

Vart bor du?
Jag bor i dalarna i en stad som heter Borlänge

Är du singel?
Ja det är jag ;)

Är du kär?
Ja det är jag jag ;p

Favoritstad?
Blir nog Stockholm

Favoritmat?
Jag har ingen riktigt favoriträtt utan allt e gott, haha men måste jag välja så blir det nog Thai mat ;)

Favoritaffär?
Det är MQ som är favoriten och eftersom det bara står affär så kanske hon/han som ställt frågan menar mataffär och då blir det Ica Maxi, haha

Skrynklar eller viker du pappret när du går på toa?
Haha, jag viker det ;)

Fiser du offentligt med dina polare?
Nej de gör jag inte, men jag kan säga att mina polare fiser framför mig :p

Vad tycker du om homosexuella?
Jag har absolut ingenting emot det, vi alla är människor, varför dömma folk efter läggning, bara onödigt!

Vad tycker du om att vara bög?
Blir samma svar för mig här, det är helt okej att vara Bög!

Rakar du dig någonstans eller är du hårig på hela kroppen? Om du rakar dig, vart?
Nej tack till hårigt! Jag rakar mig i princip på alla ställen förutom ben och armar, räcker som svar tycker jag ;)

Om en av dina bloggläsare skulle vilja gå på blinddate med dig, skulle du gå med på det?
Ja men visst, haha men då får ni ta er hit till Borlänge också.

Hur många besökare har du per dag?
Jag har från 200-500 besökare per dag, har ju bara haft denna blogg i mindre än en månad.

Första kärleken?
Min första och riktiga kärlek skedde förra året när jag var 17år, det klev in en tjej i mitt liv som lyste upp dom svarta tomrummen, vi träffades på en festival och efter det hade vi kontakt via telefon och internet en lång period tills vi träffades igen efter bestämd dag osv, och ja efter den natten blev det vi, men det sprack efter några månader.

Vad har du för framtidsplaner?
Det är en riktigt svår fråga, jag tar studenten nu i juni så jag har tänkt plugga vidare i stockholm eller göteborg, plugga vidare och utbilda mig till Reseledare eller något annat inom turism, det känns som att det är de ultimata för mig just nu.

Vad gillar du för musik och vad lyssnar du på just nu?
Jag lyssnar på allt förutom hårdrock, bara det inte skriker haha och just nu lyssnar jag på Oskar Linnros.

Vilka bloggar läser du?
Jag lägger helt enkelt upp länk till dom jag läser ofta!

http://www.kissies.se/
http://joelsv.blogg.se/
http://williammarklund.blogg.se/
http://rebbiz.blogg.se/
http://lillemanliten.blogg.se/
http://guevacci.blogg.se/

Använder du ansiktsvård och från vilket märke?
Jag använder endast brun utan sol från Dove

Tack för alla frågor, jag har svarat 100% ärligt på dessa frågor, sedan blev det en del olämpliga frågor också som jag inte tänker svara på men så blir det alltid. Har gjort lätta o korta svar, hoppas ni är nöjd med era svar.







Idag

Har precis fixat käk åt min bror som jag är barnvakt till, är grymt trött idag, vet inte riktigt vrf, men de kan bero på att jag satt uppe inatt o svara på bloggkommentarer och fixa lite annat med redigeringar osv.
Har inga planer inför kvällen, men jag ska ta och sola någon dag, så skönt med solarium!





Frågestund

Då drar jag igång min första frågestund här på bloggen, om ni bloggläsare undrar något så ställ en fråga som en kommentar så kommer jag svara på alla frågor förutom dom jag tycker är olämpliga att ta upp i min blogg.
Fråga om allt mellan himmel och jord, men som sagt tycker jag att frågan är olämplig eller något jag inte vill svara på så får ni ej svar på den. Men fråga på nu när ni har chansen, kommer svara på i princip alla frågor ni har och jag kommer svara ärligt! 


Dagens Bloggvinnare

Det va riktigt svårt att utse dagens bloggvinnare så därför valde jag ut 3 stycken bloggar, stort grattis till er och till er som inte vann har ni en ny chans imorgon!

http://guevacci.blogg.se/
http://lillemanliten.blogg.se/
http://rebbiz.blogg.se/







Dagens Blogg

Då kör vi en dagens blogg, kommentera med att "jag är med" så lottar jag ut en vinnare tills imorgon!
Jag länkar vinnaren här i ett inlägg på bloggen som får ta del av alla mina fantastiska läsare!



Vinterjackor!

Vinterjackor är så sjukt fina, älskar vinterjackor, det tråkiga är ju att vinterjackor är så sjukt dyra, det är fan helt sjukt, men vad gör man inte för att se bra ut, lägger upp några riktigt snygga herrjackor som jag vill ha, om någon av er bloggläsare har gott om pengar så visst ni får gärna köpa en jacka åt mig, haha

Hjälp mig vilken jacka e snyggast?


Nike 1495:-





Peak Performance 3500:-




Quicksilver 2295:-





Dagens blogg avslutad!

Nu är "dagens blogg" tävling avslutad, men bli inte besviken för att du inte blev dagens blogg, det kommer en ny chans redan ikväll, jag avslöjar vinnaren imorgon, lycka till

Vinnaren av dagens blogg blev http://bashment.blogg.se/
stort grattis till dig!
Nu tycker jag att vi alla besöker brasment´s blogg :)






Tråkigt

LALALALAAL... webbdesign är inte att leka med!


Mat!

Sorry för dålig update men det kommer bli så nu när jag går i skolan på dagarna och inte har tillgång till dator, tråkigt men sant!
Slutar för dagen om 30 minuter då åker jag hem till Moa och lagar mat, haha kommer gå åt skogen rent ut sagt, men vi får hoppas på det bäst, moa säger att hon ska lära mig att laga mat, öhh lycka till säger jag, jag kan liksom inte ens hacka gurka!! haha
Blåser sjukt mycket idag, mitt hår förstörs, jag har extremt mycket hårspray men inte fan hjälper det!!


Dagens blogg!

Då kör vi en dagens blogg, kommentera med att "jag är med" så lottar jag ut en vinnare tills imorgon!
Jag länkar vinnaren här i ett inlägg på bloggen som får ta del av alla mina fantastiska läsare!
Lycka till!


Paradie Hotel

Eftersom det blev utgång igår så är jag sjukt trött, jag gick o la mig vid typ 4 då moa drog hem, så nu ska jag köra på Paradise hotel maraton, har fan bara sett dom 2 första avsnitten!


Bloglovin

Lägg till mig på Blogglovin så lägger jag till dig!
That means a lot to me! <3


skog

Jag e sjukt sur idag, haha fyfan gårdagen var en katastrof, visst det var skitkul o träffa människor osv, men att tappa bort mina pengar var inte lika kul och heller inte att jag inte kom in på krogen, samt så följde moa med mig hem, vi gick ca hmm... ja 6km, det tog liksom 1 timme för oss att komma hem till mig, och riktigt mörkt var det med, hatar att bo på landet!!!!
Nu fan ska jag flytta så fort som möjligt, ge mig en jävla lägenhet i någon stad, spelar ingen roll vart bara jag slipper bo på landet :(
Ahh och nu när jag inte har några pengar så kan jag inte sola, o jag måste verkligen sola, jag vill bli brunare.
Men aja.. jag får leva med dettaa!! fett synd om mig iaf haha


Poppis :D

Ny kisse katt! :D
(dålig kvalite, jävla mobilkamera)



Shakira

Så sjukt bra låt och speciellt videon! :)


Frukost

Har precis vaknat, ska äta frukost och ringa några samtal sen måste jag verkligen börja städa, kommer några gubbar till huset och ska mäta hur stor den är osv, och sedan kommer moa ikväll, vi ska ha film mys, kolla på skräckfilm kommer seriöst dö, men haha skitsamma, de är fan skoj endå ;)
Men nu blir det fruuuukost! :D


Ny design

Håller på att fixa ny design så de kan se lite konstigt ut !

yeah

Har fan inga planer inför helgen, tänkte dra o sola ikväll men jag får ta det i början av nästa vecka istället, och ikväll blir det idol 2010 och en massa plugg, projekt arbete ska vara inne ikväll senast 23:59, suuucck!! :p


Tatuering

Sitter och funderar på vad jag ska ha för tatuering på underarmen, kom gärna med förslag, jag funderar på 3 kina tecken som står för Lejon, mitt efternamn "Eliasson" eller någon engelsk text eller ett citat, kom gärna med förslag, eller KOM med förslag behöver så många synpunkter och åsikter det bara går :D
Bara tre veckor kvar tills jag ska tatuera mig!


tjue

Wiiih, sitter på webbdesignen och kodar, håller på med någon jävla blogg, seriöst fattar ingenting, jag är totalt värdelös på detta, dfan skämms nästan men jaja, det får gå som det vill ;)

Jag är fan sur idag, regnade as mycket när jag skulle gå till bussen så mitt hår blev förstört bara för att mitt jävla paraply suger! Ska aldrig mer köpa ett billigt paraply på coop forum´s rea disk!! :(

Ska dra nu o betala in Cypern resan, vi hörs sen, puss


rip

Fan nu börjar de bli riktigt kallt så nu blir det vinterjacka, rip sommarkläderna :(


hihihiihihihihhi


Veckans låt - Adam Lambert


min misse

Tjue tjue!

Sitter här med datorn på bordet och katten i mitt knä, funderar starkt på att städa rummet nu men fan så drygt men jag måste ju göra det någon gång, men vi får se närtiden är inne för det.
Nu är det så här att jag inte kan lägga in bilderpå bloggen som jag tar själv, det är för att min mobil e cp och inte vill föra över bilder via min usb kabel, jag e fett sur, men aja jag får leva med det eller rättare sagt ni får leva med det, kommer lite random bilder istället från typ google osv, haha ;)

Det var typ första gången  jag va till skolan idag på en vecka och det första jag fr när jag kommer till skolan är en sjukt stor läxa, typ 30 tyska glosor och översätta en sjukt svår text, fyfan de är synd om mig,jag har även gjort ett fuckat psykologi prov idag, gick inte spec bra, jag satt och smsade med wille istället så jag jag skyller på dig wille, ditt fel!! ;)

KOMMER en bild på min misse katt!! ihihihih


hoho

Har nästan nyss klivit upp ur sängen och ätit lite, har faktiskt inga planer för idag men imorgon efter skolan måste jag in till ticnet o betala in 1200kr inför resan till Ayia Napa, kommer bli sjukt kul!
Har ont i huvudet och hostar som en idiot men annars mår jag allmänt bra! Måste fan ut och ta en promenad med hunden snart innan hon lägger en kabel på golvet, och tro mig det är fan inte nice!

Nej men ser man på, wille gjorde som jag sa han skrev ett litet inlägg, fan vad duktig han e, haha

Kommer mer update sen ;)


Gästbloggaren William

Jaa hallå alla Nicklas läsare! Nu är det så här att Jag William Marklund är på Nicklas blogg och fixar lite reklam och sånt och då ville han att jag skulle skriva ett inlägg eftersom han inte har tillgång till dator just nu!
Jaa så då tänkte jag berätta att jag är en cool liten mupp som gillar att vara allmänt sär!!
Nee men nu tror jag att jag ska lägga till lite nya reklamer på min med bye bye alla vänner.
http://williammarklund.blogg.se

Mobil

Sitter här och funderar på vad mitt nästa "stora" inköp skulle vara, jag e 18 så ska betala in 10 000 till körskolan och sen köper mamma bil åt mig snart som jag kan övningsköra i men jag behöver fan en ny mobil seriöst, min mobil är as gammal och är cp som fan, så nästa inköp efter min tatuering om 3 veckor blir HTC Desire! :D
Så grymt snygg mobil! fast grejen är den om jag klarar av touch (fan vad drygt jag fick kolla på google hur touch stavades -.-) men aja vi får se, haha


Veckans fail ;)

Såg nyss lite vimmel bilder ifrån Blogawards och alla bilder var najjs förutom en, och på bilden är det Rahlenfeldt & hans pojkvän och sen ngn annan, haha vet inte vem d eär men skitsamma, märkte iaf att rahlenfeldts pojke står på hennes tår, hahahahaa dör av skratt, på röda mattan och allt ;)

Veckans F-A-I-L


Första inlägget



Ahh detta blir mitt första inlägg på nya bloggen, anledningen till att jag har bytt blogg helt är att det ligger lite mer personlighet i detta bloggnamn, det är mer jag och jag kommer nog kunna anpassa mig ganska mycket nu, haha kommer deffenitivt bli fler fräcka inlägg! :D

Och ett stort tack till min polare William Marklund som har fixat min snygga header, gå även in och läs hans blogg!
 http://williammarklund.blogg.se/


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0

Test