Bäst i melodifestivalen

Bästa låten i melodifestivalen är helt klart Eric Saade, jag hoppas verkligen på att denna låt vinner hela skiten och går vidare till Tyskland, men jag tror ändå att den där jävla rapplåten ifrån första deltävlingen vinner, och den va värdelös!
Och Linda Pritchard gjorde ett grymt bra framträdande, älskar låten och hennes röst!


VIKTIGT

Vill du hjälpa mig? Unik chans för er bloggare att visa att just din blogg är så seriös så du kan ställa upp på en intervju.

Nu kommer ett lite mer seriöst blogginlägg, detta är gällande min framtid faktiskt, eller det beror på hur man ser det, men jag skulle vilja ha lite hjälp av SERIÖSA bloggare, både från män och kvinnor!

Som ni vet går jag nu i 3an på gymnasiet och då ingår en kurs som heter projektarbete, det är ett arbete som man väljer själv, man skriver om ett ämne som man vill fördjupa sig i och kunna visa sina kunskaper i.
Många väljer arbeten som att skriva en bok göra ett fotoportfolio eller tex att försöka slå ett världsrekord och dokumentera hur det har gått osv.
Men nu till det jag har valt, och det jag har valt om att skriva eller fördjupa mig i är bloggens historia, jag ska skriva en uppsats om bloggandets historia, varför det är populärt att blogga, vilka kända personer det finns inom bloggandet och sedan göra intervjuer, och det är här ni kommer in mina kära bloggläsare, jag skulle vilja ha 10st valfria bloggare som jag intervjuar, och som tack för att ni ställer upp får ni länk via min blogg och lite annat smått och gott!

Så ni som känner att fan, din blogg är bra, seriös, har ett syfte och att du ofta uppdaterar och gärna har lite läsare, hör av er till mig då, via en kommentar till detta blogginlägget, och dessutom kommer ni att vinna på detta, grymt många fler läsare, jag kommer visa/publicera detta arbete för skolan, ca 1000 elever, och där kommer era länkar finnas med till era bloggar som tack för att ni ställt upp för intervju.

Thanks på förhand / Eliasson


Plugg!

Stress, stress och stress! Det här med skolan tar död på mig, så extremt drygt, det finns så mycket att säga, så mycket att göra, känns som att det är en evighetsgöra!
Det är bara 3-4 månader kvar av detta läsår sen tar jag studenten, då börjar det riktiga livet, man måste redan nu börja fundera på vad man vill bli? vad man vill plugga? och vart man vill plugga, jag har helt klart bestämt mig för att plugga nere i stockholm, jag hoppas så inerligt mycket på att jag får en studentbostad i stockholm, men vi får se hur det blir med den saken, jag är fast besluten på att jag ska ner!

Ni kanske är intresserade på vad jag ska söka? Hittills har jag valt att söka dessa 4 utbildningar, mitt första handsval är turism och sedan ser ni ju vad mitt andra och tredje är, turism är mitt första för att jag vill ha en stadig grund att stå på när jag sedan utbildar mig till reseledare!

1. Tursimvetenskap 180p - Södertörns högskola

2. Kandidatprogram i Arkeologi 180p - Stockholms Universitet

3. Kandidatprogram i marknadskommunikation och IT  180p - Stockholms universitet

4. Turismutvecklarprogrammet 180p - Örebro universitet


Längtan

Studenten närmar sig sakta men säkert! våran grymt snygga studentskylt! ;)


Onsdag kväll - krogrunda

Jag och pernilla fick reda på att det vad gratis inträde på flamingo inne i stan så vi drog dit, men det var fan inge flk där, grymt lite, men vad kan man förvänta sig på en onsdags kväll! haha


Tillbaka efter ett break!

Första inlägget på ett bra tag!

Har inte varit inne på den här bloggen på ett tag, ångrar mig ganska mycket, skulle aldrig ha bytt bloggportal, jag menar det var ett litet misstag, förlorade många läsare och lusten att blogga, jag menar alla känner igen mig som fejkadblond inte som "scenbloggen/eliasson, haha

Men men nu tror jag att jag ska börja blogga på blogg.se igen med denna blogg! saknar denna blogg grymt mycket, så vi får seee!

Gosh! jag har 100 tals kommentarer som jag inte har svarat på, haha det kommer ta flera dagar att gå igenom, 459 obesvarade kommentarer har jag fått på 2 månader, grymt kul!
Det måste ju betyda att ni vill ha mig kvar här på blogg.se istället ;)


RSS 2.0

Test