tillbaka igen

Som sagt har jag tagit en paus från bloggandet, men nu saknar jag det och tror att jag ska starta upp min blogg på nytt igen, även fast jag inte har bloggat på en månad har jag ganska många besökare, och massor av kommentarer som jag inte publicerat än, men ska göra det så fort som möjligt, ska vänta tills jag verkligen börjar igen, under denna månad har jag fått väldigt många fina kommentarer här på bloggen om att jag inte skulle ha tagit en paus utan att jag skulle ha fortsatt med min blogg, min blogg blev ju ändå Dalarnas största killblogg, det var enormt roligt! men det ska vi väl kunna fixa igen hoppas jag, det är bara ni bloggläsare som kan hjälpa mig med det!



Check-in music

Check-in music är en musiktjänst för dig som vill gå på exklusiva spelningar och konserter, få smygpremiärer på nya låtar och musikvideor, streama obegränsat med musik från Universal Music samt ladda ner 10 fria favoritlåtar varje månad.

Check-in music är ngt jag verkligen rekomenderar, de är grymt bra! Tryck på länken och gå med!

http://www.checkinmusic.se/registrera?c=PRQac20ad

Tatuering

Så här ser min tatuering ut på handleden, dålig kvalite men kommer bättre bilder :)


Tatuering

Har vaknat för en stund sen, vaknar med pulsen i halsen, om några timmar ska jag göra en tatuering på min handled, är så sjukt nervös, har börjat tänka på varför jag gör detta? tänk så ångrar jag mig, men fan man lever ju bara en gång, så jag gör det iallafalla, men nu ska jag duscha och fixa mig sen bär det in till stan med mikaela och göra några ärenden sen TATUERING!!!
Lägger upp bild sen, puss på er


RSS 2.0

Test